Meniu

Organizația municipală PSD Lupeni

Ca urmare a unor informații prezentate în spațiul public în aceste zile, potrivit cărora președintele Organizaței municipale PSD Lupeni, senatorul Cristian Resmeriță, ar fi avut o serie de luări de poziție critice la adresa membrilor din echipa de conducere a Organizației PSD Hunedoara, în cadrul ședinței de lucru a Biroului Executiv Județean al PSD Hunedoara de vineri, 13 octombrie 2017, considerăm că se cuvin câteva clarificări.

Facem de la bun început precizarea că, în cadrul Organizației județene a PSD Hunedoara dezbaterile de idei și abordarea unor probleme de natură politică și administrativă fac parte din exercițiul democratic firesc al vieții de partid și din dorința fiecăruia dintre noi de a răspunde, permanent, așteptărilor pe care le au cetățenii care ne-au încredințat responsabilitatea de a administra diverse instituții publice.

Nu putem însă fi de acord cu răstălmăcirea unor abordări de acest fel și mai ales, cu denaturarea adevărului, din dorința unora de a destabilza unitatea Partidului Social Democrat din județul Hunedoara, în mod special acum, când ne așteaptă un important test electoral în municipiul Deva. În acest context, dezavuăm total informațiile prezentate în aceste zile în presă, cu privire la un potențial conflict intern în cadrul PSD Hunedoara, care nu sunt conforme cu realitatea și sunt menite doar să destabilizeze organizația noastră și imaginea acesteia, în perspectiva campaniei electorale pentru alegerile locale parțiale de la Deva.

”Atât ca senator al județului Hunedoara, cât și în calitate de Președinte executiv al PSD Hunedoara și de Președinte al Organizației PSD Lupeni, am militat și voi milita întotdeauna pentru unitatea membrilor acestui partid. În acest sens, îmi exprim dorința de a face tot ceea ce depinde de mine și de echipa social-democrată pe care o reprezint, alături de toți colegii mei din județul Hunedoara, să câștigăm alături de candidatul PSD Petru Mărginean, fotoliul de primar al municipiului Deva. În același timp, preocupările mele pentru obținerea susținerii de care municipiul Lupeni, localitățile Văii Jiului și ale județului Hunedoara au nevoie din partea Consiliului județean Hunedoara, Parlamentului și Guvernului României, rămân o constantă a activității mele politice și parlamentare”, a declarat senatorul Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni.

 

Organizația PSD Lupeni

Președinte,

Senator Cristian Resmeriță

Comandat de Partidul Social Democrat, cod unic de identificare mandatar financiar: 51170005.

Operator economic: S.C. Midas Media S.R.L. Deva.

 « (Stirea precedenta)Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*