Meniu

SĂLAȘU DE SUS: Liberalii și-au dat cu stângu-n dreptu’

Contestația liberalilor, această “bombă electorală” ce urma să fie detonată taman în curtea celor de la PSD s-a dovedit a fi o fumigenă care nu a făcut altceva decât să ofilească și bruma de credibilitate pe care acest partid o mai are în județ. Pentru că nu poți să vii în fața unei comunități, fie ea și rurale, și să strigi hoții doar de dragul de a poza în victimă. Mai ales când candidatul PNL la primărie clamează legea și ordinea iar în această speță a dat dovadă că a lipsit de la lecția respectivă. Pentru că mi-e greu să cred că staff-ul său de campanie nu l-a informat ce contestație urma să fie depusă la BEC.

Din 11 iunie vor putea poza în victime încă trei ani

Suspicioși din fire, după cum au dovedit, liberali hunedoreni s-au tânguit pe la porțile celor care au avut răbdarea să-i asculte de modul grosolan în care cei de la PSD încalcă legea. Și pentru a fi cât mai convingători au depus o contestație la BEC în care solicitau înlocuirea a patru persoane din diverse secții de votare. Acum, că hârtia suportă orice prostie o știe tot poporul. Dar când te dai de ceasu’ morții clamând dreptatea, strigând în gura mare că tu știi legea iar cei de la PSD au încălcat-o ar fi fost indicat ca după ce contestația ta a fost respinsă să bagi capul în pământ și să-ți ceri scuze. Mai ales că vorbim de o comunitate mică. Bine nu-i cazul celor de la PNL. Nu și-au cerut liberalii scuze hunedorenilor că în 12 ani au pus județul pe butuci. Deci vorba aia ce mai contează patru persoane.

Acum, după ce BEC ( Biroul Electoral de Circumscripție) Sălașu de Sus le-a spus liberalilor că au bătut câmpii cu grație, și le-a respins contestația ca fiind nefondată, dinspre PNL nu s-a mai auzit niciun zumzet. Că doar nu era să iasă liberalii și să strige în gura mare că au sesizat BEC doar ca să se afle în treabă.

Din punctul meu de vedere, campania liberalilor de la Sălașu de Sus a avut atâtea momente penibile, în care au pozat ca victime, încât cu siguranță după 11 iunie vor avea trei ani la dispoziție să facă acest exercițiu, până le va ieși  ca lumea. 

Iulian Stroia

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*