Meniu

IOAN VLAD : “Eu cred cu tărie că omul sfințește locul !”

Încetul cu încetul, campania electorală de la Sălașu de Sus se apropie de final.  Ioan Vlad, candidatul PSD la funcția de primar, a făcut un adevărat tur de forță în încercarea de a bate la ușa fiecărei gospodării din comună și de a sta de vorbă cu fiecare locuitor al comunei.

“Mi-am dorit să merg din casă-n casă, și să stau de vorbă cu fiecare om din această comună. Îmi place să discut cu consătenii mei și am curajul să-i privesc în ochi și asta pentru că eu nu am nimic de ascuns. Aici, în Sălașu, m-am născut, aici am fost educat și format ca om. Aici am învățat că prin muncă cinstită poți câștiga respectul comunității. Eu cred cu tărie că, prin munca sa, omul sfințește locul. Și asta am făcut de când mă știu: am muncit, i-am respectat pe cei din jurul meu, iar faptul că am fost ales consilier local și apoi viceprimar îmi demonstrează că oamenii din această comună au încredere în mine. ”, declară Ioan Vlad.

Continuăm să dezvoltăm comuna

În opinia lui Ioan Vlad este greu să vii ca primar după Sorin Marica. “Pentru mine acest mandat este o adevărată provocare și asta pentru că, comuna Sălașu de Sus a cunoscut o dezvoltare fără seamăn, în comparație cu celelalte comune din județ, în perioada mandatelor lui Sorin Marica. Iar faptul că dânsul m-a creditat cu încrederea sa, mă onorează. Sunt un om de acțiune și în perioada interimatului la primăria Sălașu am identificat mai multe obiective pe care mi le-am propus să le duc la bun sfârșit. Este vorba de modernizarea drumurilor din satele Nucșoara, Zăvoi, Sălașu de Jos și Ohba de sub Piatră, iar sursa de finanțare identificată o reprezintă fondurile europene. În același context, e nevoie de reabilitarea căminelor culturale din satele Rîu Mic și Nucșoara precum și cel din Sălașu de Sus. Avem nevoie de o sală de sport modernă în incinta Școlii Generale din comuna Sălașu pentru care avem depus un proiect pe fonduri guvernamentale și o serie de asfaltări de străzi din satul Paroș. Evident că un proiect de suflet la care țin atât eu cât și domnul deputat Sorin Marica este finalizarea introducerii rețelei de gaz. Sper ca din calitatea sa de deputat, domnul Marica să reușească să-i convingă pe cei din Guvern să sprijine acest proiect care ar aduce comuna noastră la condiții de trai mai bune decât la oraș. Calculele noastre arată că ar fi vorba de aproximativ un milion de euro. O sumă pe care cred că o putem obține”, a spus Ioan Vlad.

Turismul, cheia dezvoltării economice

Evident că bunăstarea oricărei comunități este dependent de  potențialul economic. “Suntem o comună în care agricultura este ocupația principală. Însă eu cred cu tărie că turismul poate deveni un adevărat motor al bunăstării cetățenilor din Sălașu de Sus. Tocmai de aceea am sprijinit pe oricine a dorit să depună proiecte pentru construirea de pensiuni agricole. Și o voi face în continuare. Avem un avantaj enorm pe care trebuie să-l punem în valoare : Sălașu de Sus este una dintre porțile de intrarea în Parcul Național Retezat. Prin urmare putem dezvolta o salbă de pensiuni agro-turistice. Tocmai de aceea, din calitatea mea de primar, voi fi alături de oricine dorește să îl ajut în realizarea documentației pentru obținerea de fonduri europene pentru a dezvolta activități agro-turistice”, a spus candidatul PSD la funcția de primar al comunei Sălașu de Sus.

 

Material electoral realizat de MIDAS MEDIA SRL la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*