Meniu

Alături de Ioan Vlad se află o întreagă echipă !

Secretul reușitei implementării proiectelor cu care un candidat vine în fața alegătorilor, stă în echipa care îl va sprijini în demersurile sale. Iar alături de Ioan Vlad se află cei mai buni politicieni din județ. Oameni care de-a lungul anilor au câștigat încrederea oamenilor prin modul în care au înțeles să le întoarcă această încredere. Iar cel mai simplu mod este acela de a-ți onora promisiunile. De fiecare dată când s-a aflat la guvernare, Partidul Social Democrat a demonstrat că se gândește la omul de rând. Pentru că ei sunt cei care îi trimit în Parlament sau îi aleg pentru a le conduce destinele localităților. Alături de Ioan Vlad se află astăzi, o echipă a social-democraților decisă să îl sprijine în tot ceea ce și-a propus.

LAURENȚIU NISTOR, președintele PSD Hunedoara

Pentru un politician, nimic nu este mai dificil decât să căștige încrederea oamenilor. Iar încrederea se câștigă prin fapte, nu prin vorbe. Eu am încredere totală în Ioan Vlad și în echipa de consilieri PSD din comuna Sălașu de Sus. Și mai ales am încredere în voi, cetățenii comunei Sălașu de Sus. Eu știu că voi veți vota pentru continuitate. Pentru ca munca lui Sorin Marica să fie continuată de către Ioan Vlad. Un gospodar, un primar care cu siguranță vă va face cinste ! Și vreau să vă mai spun ceva: Sorin Marica, deputat este un câștig pentru comună ! Ioan Vlad , primar este certitudinea continuității !

NATALIA INTOTERO, deputat PSD

Eu cred în oameni ! Și cred că oamenii știu cine merită să fie demn de votul lor. Mai cred în puterea de muncă a candidatului nostru, Ioan Vlad și în capacitatea lui de a continua proiectele lui Sorin Marica. De fiecare dată când vin aici, în Sălașu, plec cu certitudinea că această comună este cu siguranță cea mai modernă comună din județ. E un adevărat colț de Rai, așezat, aici, la Poalele Retezatului. Vă promit că, în calitatea mea de deputat, voi face tot ce îmi stă în putință ca Ioan Vlad să fie sprijinit în toate demersurile sale. Votați Ioan Vlad, votați continuitatea !

MIRCEA BOBORA, președinte CJ Hunedoara

Există proiecte care se pot realiza cu sprijinul Consiliului Județean. În calitatea mea de președinte voi fi alături de Ioan Vlad. Vă recomand cu căldură un om care a dovedit că merită această importantă funcție pentru comunitatea din Sălașu de Sus. Un om de cuvânt, un om pe care te poți baza. Sunt poate cele mai importante lucruri care definesc un lider. Votați Ioan Vlad pentru ca această comună să rămână acolo unde îi e locul: printre cele mai frumoase și moderne comune din județ !

SORIN MARICA, deputat PSD

Dragii mei ! Există momente în care un om politic trebuie să ia decizii care nu țin neapărat de dorințele sale ci de cerințele partidului. Vreau însă să nu uitați un lucru: și de aici, din poziția de deputat, sunt același Sorin Marica. Omul devotat comunei noastre la care țin atât de mult. Vin în fața dumneavoastră cu cel pe care eu îl consider cea mai bună soluție pentru conducerea primăriei. Și știu că, în această perioadă de interimat nu v-a dezamăgit și nu m-a dezamăgit. Împreună cu Vlad am pus bazele unui proiect comun: finalizarea rețelei de gaz. Voi face tot posibilul ca să obțin sprijinul Guvernului pentru a finaliza acest proiect atît de drag mie. Votați Ioan Vlad pe 11 iunie pentru ca munca mea, începută împreună cu voi în urmă cu 20 de ani, să fie continuată. Vă mulțumesc și vă asigur de tot respectul meu.

Material electoral realizat de MIDAS MEDIA SRL la comanda Organziației județene PSD Hunedoara, Cod AEP mandatar 21170004


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*