Meniu

Sălașu de Sus : Liberalii caută deja scuze pentru rezultatul prost pe care îl vor obține

Liberalii hunedoreni au găsit deja țapii ispășitori pentru rezultatul prost (părerea mea) pe care îl vor obține la alegerile parțiale de la Sălașu de Sus. Printr-o contestație depusă la BEJ, pe motiv de simpatie politică , liberalii solicită înlocuirea a patru persoane din secțiile de votare.

PNL Hunedoara a reușit să jignească mai bine de jumătate de comună

Pe principiul, dacă ești simpatizant PSD ești dubios și umbli cu fraude, fie ele și electorale, liberalii hunedoreni au pus etichetă  unor cetățeni din comuna Sălașu de Sus, solicitând  înlocuirea acestora din secțiile de votare.

Paradoxal, o astfel de aberație vine din partea unui partid care clamează principii liberale .

Însoțită de fotografii, ca probe, contestația care se vrea a fi probabil o “nucleară electorală”  este, din punctul meu de vedere, o mizerie care arată cât de jos a ajuns PNL Hunedoara. Pentru că, din punctul meu de vedere, să suspectezi patru persoane, fie ele și simpatizante PSD, că singurul  motiv pentru care sunt în secțiile de votare respective este acela de a frauda alegerile, mi se pare prea mult.

Eu ce să înțeleg domnilor de la PNL ? Că ceilalți președinți din restul secțiilor de votare nu au nicio opțiune sau simpatie politică ?  Sau numai ăștia care sunt simpatizanți PSD, doar ei au apucături de hoți?

Sau cine nu e cu voi… este împotriva voastră?

Tocmai de aceea, din  punctul meu de vedere, gestul celor de la PNL este unul care, nu a făcut altceva decât să jignească aproape întreaga comunitate.

Asta pentru că, suspicioșii din PNL, cred că dacă ești simpatizant PSD nu ești demn să fii nici măcar un banal președinte într-o secție de votare.

Domnilor liberali, voi chiar nu știți câți simpatizanți PSD sunt în Sălașu de Sus?  Întreb, pentru că mergând pe logica voastră toți sunt potențiali infractori.

Ați uitat ce rezultate obține PSD-ul în această comună ? Păi, eu spun că, dacă ați uitat veți afla în 11 iunie.

Iulian Stroia

 

 

 

 

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*