Meniu

Bă, da vouă nu vă e rușine? Municipiul Lupeni transformat de PSD în feuda familiei Resmeriță

De aproape două decenii în municipiul Lupeni, la fiecare patru ani, alegerile locale sau parlamentare nu fac altceva decât să mai pună o piatră la temelia piedestalului pe care s-a cocoțat familia Resmeriță. Având ca platformă de lansare și susținere marele partid PSD, familia Resmeriță a reușit să-și genereze, în timp, imaginea de “ tătuc” fără de care acest municipiu, bătut de soartă, nu ar avea șanse de supraviețuire. Un municipiu “ siluit” de Cornel Resmeriță care, pe vremea când era primar, l-a adus în insolvență, preluat de fiul acestuia Cristian Resmeriță și coafat în ultimul an precum “mortul pregătit să fie dus la groapă“, Lupeniul pare gata să serbeze o nouă “înscăunare”. Cea a lui Lucian Resmeriță. Spun asta pentru că în ultimul an de la înscăunarea sa în fotoliul de primar, ca urmaș al tatălui său, Cristian Resmeriță a dat cu var sau a peticit niște străzi cu o viteză aiuritoare, demnă de Cartea Recordurilor. Dacă mai pun la socoteală că a reușit să pună pe fugă și o cireadă de vaci care se aciuase prin centrul Lupeniului, aș putea spune că deputatul, primarul și nu în cele din urmă senatorul Cristian Resmeriță a demonstrat, în pur stil pesedist, că și de la „coada vacii” poți ajunge senator. O pildă înălțătoare plină de speranță pentru orice părinte din Lupeni care speră un viitor mai bun pentru copilul său.

Din punctul meu de vedere, la Lupeni, PSD Hunedoara nu reușește să treacă de complexul Resmeriță, generând astfel un comportament similar celui de stăpân pe moșie.

La modul cum tratează acest municipiu, singura problemă a PSD-ului rămâne rezultatul ultimelor alegeri locale, când Cristian Resmeriță s-a impus la „mustață” în fața candidatului PNL.

Păi, se poate dragi tovarăși ? Să nu puteți voi, marele PSD să demonstrați că familia Resmeriță se trage din tagma “celui mai iubit fiu al poporului” ?

Păi eu zic, că dacă n-a fost să fie cu Cristian, merită să faceți ceva mai mult pentru Lucian. Deci se poate un scor de 97 la sută la alegerile parțiale de la Lupeni ?   Hai, că se poate!

Iulian Stroia

 

 

 

 

 

 

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*