Meniu

Curat.. murdar, coane Bobora !

Ascultând perorațiile președintelui CJ Hunedoara pe tema deponeului ecologic de la Bârcea Mare, nu știam ce să fac : să râd sau să plâng. Să râd pentru că, de când se află la conducerea instituției cu pricina, a dat-o în bară de atâtea ori încât orice declarație sau angajament de-al său devine în timp o glumă bună. Sau să plâng de mila acestui județ ajuns pe mâna unui sinecurist care, de fiecare dată, când face câte o nefăcută ne dă asigurări că e pentru ultima dată.

De această dată Mircea Bobora îi asigura pe hunedoreni că firma care a preluat gestionarea deșeurilor în județ e „brici”. Că a fost el la fața locului și a văzut. Adică, mai pe-ndelete spus, dacă n-ar fi nu s-ar povesti. Asta în condițiile în care această firmă nu și-a început încă activitatea. Dar, așa cum era de așteptat, „filosoful” de Bobora nu s-a putut abține. Că este o coincidență că această firmă aparține unui pesedist, nu cred că hunedorenii au vreo urmă de îndoială. Pentru că, nu-i așa domnule Bobora, este o coincidență. Punctez acest lucru pentru că, dacă până acum nu erați convins de această coincidență, cu pesedistul care are o firmă de salubritate și dintr-o pură întâmplare a fost desemnat de „pixul dumneavoastră” să preia această afacere, acum poate o să fiți convins. Cu o singură precizare însă. Nu mai încercați să-i convingeți și pe alții. Lăsați-o așa, că e bine. Spun asta pentru că ar fi păcat să constatăm, noi hunedorenii domnule Bobora, că și aceste declarații legate de respectivul operator de salubritate nemaipomenit erau de fapt o glumă.

Tocmai de aceea, din punctul meu de vedere, cea mai bună prestație de până acum a președintelui CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a fost atunci când i-a ținut microfonul viitorului prefect al județului, Fabius-Tiberiu Kiszely. A fost momentul în care Mircea Bobora nu a avut de ales. Adică, a trebuit să tacă.

Iulian Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*