Meniu

Florin Roman, liderul PNL Hunedoara care a transformat partidul într-o “ghenă de gunoi” de unde aruncă cu “dejecții“ în adversarii politici

Nu știu cum sunt alți politicieni din județul Alba, dar când mă uit la Florin Roman, “bona albaneză” importată de PNL Hunedoara mă gândesc că a fost trimis în județul nostru pentru ca foștii PDL-iști  din Alba, precum Mircea Hava sau Ion Dumitrel, să scape de el. Probabil, frustările acumulate de Florin Roman în județul Alba, pe parcursul anilor în care și-a luat “castane” de la liderii politici ai PSD-ului și PDL-ului, sunt motivul care îl determină pe liderul PNL Hunedoara să facă o astfel de politică.

Fără Atanasiu, Florin Roman era zero în politică

Pentru hunedorenii care încă se mai întreabă cine dracu e Atanasiu fac precizarea că e “ălă cu nucleara”. Este liberalul care le promitea hunedorenilor că va transforma termocentrala de la Mintia într-o centrală nucleară. Probabil, mulți hunedoreni vor spune: Ce pretenții să mai ai de la Florin Roman dacă este omul „ăluia cu nucleara” ! Vorba aia, “săraci cu duhul “ amândoi.  Cu toate acestea, ca să rămânem ancorați în realitate, întreb: Câți tâmpiți( ca să folosesc expresia domnului Roman) de la București nu și-au impus în teritoriu oameni care cunosc la perfecție tehnica “limbii umede” ?    Tocmai de aceea, analizând discursul lui Florin Roman sunt convins că fără sprijin de la București ( respectiv din partea lui Atanasiu), acest personaj nu ar fi făcut “mare brânză” în politică.

PNL Alba, aproape că n-a contat în acest județ

Când îl auziți pe Florin Roman vorbind de marile reușite ale PNL-ului în județul Alba să fiți convinși că minte cum respiră. PNL Alba a fost “călărit” de PSD și PDL după bunul plac, a fost un partid care condus de Florin Roman nu a reușit să scoată „capul din nisip”.  Minunea despre care le vorbește Florin Roman hunedorenilor, respectiv PNL Alba cea mai puternică organizație liberală din țară este o poveste. Și se datorează fuziunii PDL-PNL. Adică cum se spune pe la țară, îl iei pe “nimeni în drum” și îl pui în fruntea bucatelor. Asta ca să coborâm ștacheta în registrul discursului folosit de Florin Roman la Deva.  Asta a fost politica lui Florin Roman la Alba, acestea au fost rezultatele politicii sale în acest județ și cu asta a venit la Deva. Adică cu …nimic.

Ce va face în județul Hunedoara ? Pai după cum se vede și  cu ochiu’ liber…NIMIC . A transformat PNL Hunedoara într-o „ghenă de gunoi” din care aruncă cu „dejecții” în toate părțile.

Iulian Stroia(Stirea urmatoare) »Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*