Meniu

DEVA: Alina Gorghiu l-a folosit pe Mircia Muntean precum “prezervativul spart”

S-a protejat de imaginea lui Mircia Muntean preferând să fie “tăvălită” prin mulțime, și de undeva  departe de scena pe care se afla edilul Devei, Alina Gorghiu le-a vorbit hunedorenilor despre prea-cinstiții din PNL. Însă, din toată această scenografie s-a văzut un lucru foarte important. Lipsa de onestitate  a liberalilor hunedoreni și a președintelui PNL,  Alina Gorghiu față de Mircia Muntean. Pentru că nu poți să ceri electoratului lui Mircia Muntean să îți voteze pleiada de candidați liberali, iar tu ca lider PNL să fugi de Mircia Muntean ca “dracu de tămâie”  .

Alina Gorghiu nu s-a afișat pe scenă cu Mircia Muntean

Mircia Muntean a avut parte de o surpriză la Deva. Prezentarea candidaților liberali la alegerile parlamentare, un eveniment la care a participat și Alina Gorghiu a fost, din punctul meu de vedere, un afront la adresa edilului Devei.  Mai exact, faptul că Alina Gorghiu s-a ferit ca “dracu de tămâie” să se afișeze alături de Mircia Muntean, arată că liderul PNL nu și-a dorit să-i mai fie asociată imaginea cu cea a primarului municipiului Deva. Foarte bine vor zice unii și în mare măsură au dreptate.

Și totuși…

Dacă ție, Alina Gorghiu mare lider PNL îți repugnă ideea de a te afișa cu un penal, atunci de ce ai nevoie de voturile pe care ți le aduce ?

Cât de jos poți să cobori, astfel încât să te comporți așa cu un om ?

Tocmai de aceea rămân la ideea că Alina Gorghiu l-a folosit pe Mircia Muntean precum “prezervativul spart”. Adică dacă votanții lui Mircia Muntean vor pune ștampila pe PNL, să fie primit. Să rămână ai PNL-ului.

Dar, atenție acest electorat nu va mai fi a lui  Mircia Muntean ! Pentru că ea, Alina Gorghiu  era protejată în timpul actului, electoral evident, care a avut loc la Deva  !

Și vorba lui Iohannis…GHINION dacă “prezervativul” era spart.

Iulian Stroia    


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*