Meniu

Un guvern de prostovani

Să vii acum, după ce te-ai erijat pe toate canalele Tv în salvatorul “Cumințeniei pământului” pe banii altora, și să-mi spui că totul a fost o greșeală, asta denotă prostie rară și incompetență crasă.

Un guvern de idioți, condus de Cioloș, un premier ahtiat după putere, care din dorința de a aduna capital electoral a demarat o campanie de strângere de fonduri ce se dovedește a fi ilegală. Mai exact, respectivii bani, nu pot fi folosiți pentru a achiziționa celebra opera de artă a sculptorului Constantin Brâncuși.

Cât despre cei care au donat banii, cică pot să-i ceară înapoi, și-i vor primi undeva pe la Paștele Cailor. Atâta a putut Cioloș, atâta la dus capul, atâta a făcut.

Până la urmă, cred că această campanie de imagine, dincolo de faptul că s-a dovedit inutilă nici măcar nu a fost făcută cu scopul precis de a achiziționa opera lui Brâncuși.
Eu cred că o parte din bani sunt folosiți, bine mersi, în Campania electorală a PNL-ului și USR-ului care, dintr-o dată, au devenit parteneri.

Mai cred că boul de Cioloș, în dorința lui de a rămâne premier, a închis ochii la această ilegalitate, pentru că mi-e greu să accept că de aproape șase luni de când se desfășoară această campanie nu s-a găsit niciun consilier care să-i spună că ceea ce face nu are temei legal.

Până la urmă “prea-cinstitul Cioloș” etalat pe afișele de campanie PNL-iste, că ăștia de la PNL n-au găsit niciun cinstit în propriul partid, se dovedește a fi doar un oportunist care n-ar mai lăsa din mână, vrabia de la Palatul Victoria pe cioara de pe gardul Bruxellului !

Tiberiu Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*