Meniu

După ce a urmărit cum a simulat Alexandru Pereș ședința de la Senat, Pițurcă a exclamat: ăsta ar simula la perfecție faulturi în careu !

După înfrângerea cu 3-0 în fața echipei Poloniei, se caută soluții miraculoase pentru redresarea naționalei.  Evident, fiind vorba de miracole, ochii și urechile tuturor s-au îndreptat către „tata Puiu”  cunoscut ca specialist în sfinți iubitori de fotbal.

Din nefericire, tata Puiu a ridicat din umeri a neputință. “Dom’le, eu am încercat tote combinațiile posibile și imposibile. Le-am pus apă sfințită în băutură, i-am lăsat să umble numai cu pițipoance bine spovedite și, cu o oră înainte de meci, venea Florin Salam și le cânta imnuri religioase. Nu mai vorbesc de faptul că plăteam acatiste la kilogram. Am ajuns la concluzia că Dumnezeu a întors spatele fotbalului românesc”, a spus dezamăgit Anghel Iordănescu.

Soluția salvatoare pare să vină dinspre Victor Pițurcă. “Problema echipei naționale este că băieții nu reușește să ajungă în careul advers. Sau, dacă ajunge, n-are mingea la ei. Și atunci, dacă n-are mingea ce să facă ? Păi să simuleze și ei un fault, în paștele mă-si… lui ! Tocmai de aia, când l-am văzut pe senatorul ăla de Alba, Alexandru Pereș cum simula o ședință de Senat, mi-am zis că uite dom’le dacă ăsta, prostește un popor întreg, n-ar putea păcăli un stadion și un arbitru ?  De aia vă spun că trebuie băgat la Națională. Scoate și el câte doi-trei unșpe metri pe partidă și uite-așa mai trage și băieții noștri la poartă. În plus, am înțeles că e și fost turnător deci, după meci, toarnă și el la băieți câte un păhărel două”, a explicat Pițurcă entuziasmat.

Vizibil emoționat, senatorul Pereș a reușit cu greu să simuleze două vorbe. “Propunerea lui Piți mă onorează. Și viitorii mei coechiperi sunt entuziasmați mai ales când le-am explicat că nici nu va fi nevoie să se prezinte pe teren. O să simulez o partidă întreagă ca și cum ar fi și ei acolo, pe teren. Iar ca senator mă gândeam ca la anu’ să le fac alegătorilor o surpriză așa ca în 2009. Adică n-o să simulez o tăiere de salarii! ”, a spus, sigur pe el, senatorul Pereș.

Tiberiu Stroia

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare !

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*