Meniu

Cât de credibil mai poate fi liderul liberal, Florin Roman în ochii alegătorilor ?

Cu doar patru ani în urmă, Florin Roman îi punea la “zid” pe  PDL-iști acuzându-i că nu au făcut nimic pentru județul Alba.  “Să se caţere la putere şi să toace banii publici”, atât au știut face PDL-iștii care au condus județul în ultimii opt ani, spunea domnul Roman.  Sărăcia, lipsa locurilor de muncă și dezastrul din județul Alba era în opinia domnului Roman, rezultatul celor care au condus județul.

S-a schimbat ceva în ultimii ani în județul Alba ?

Astăzi, Florin Roman este vicepreședintele Consiliului Județan(CJ) Alba și conduce județul alături de PDL-iștii cărora le imputa viața grea și sărăcia în care trăiesc locuitorii din Alba.

Dar acum, așa cum dă de înțeles domnul Roman totul este minunat în acest județ !

S-a schimbat în bine viața locuitorilor din județul Alba în ultimii patru ani ? NU, NORMAL CĂ NU !

S-a întâmplat însă un lucru extraordinar pentru domnul Roman !  A ajuns, după cum spunea chiar el, “să se caţere la putere şi să toace banii publici”. Pentru că mă gândesc că nu și-au schimbat PDL-iștii năravul de frica lui Roman.

Iar acum…totul este minunat, pentru domnul Roman ! La braț cu senatorul Pereș și primarul Corneliu Olar, domnul Roman le explică celor din Alba cât sunt de buni PDL-iștii. Pentru că nu-i așa , “Cățărat la putere” în fruntea CJ Alba, îi vede mult mai bine. Vorba lui Traian Băsescu.. i-a reevaluat !

Iar domnul Roman pretinde că ceea ce face el, se cheamă politică ! Nu este manipulare și nu este minciună ! ESTE POLITICĂ!

 

Florin Roman este un ipocrit atunci când vorbește de salariile medicilor sau profesorilor

În ceea ce privește beneficiile pe care ți le poate aduce „cățăratul la putere” aici nimeni nu poate contesta experiența domnului Roman.

Când PNL-ul s-a „cățărat la putere”, respectiv în anul 2007 și domnului Roman “ i-a pus Dumnezeu mâna pe cap”. Cârcotașii spun că „mâna de pe capul lui Roman” ar fi fost de fapt a lui Atanasiu, dar noi mergem pe prima variantă. Vorba aia “Puterea lui Dumnezeu e mare !”

Așa cum notau și jurnaliștii de la Ziarul Unirea, în anul 2007 domnul Florin Roman câștiga din consiliile de administrație și instituții publice nu mai puțin de 180.000 de euro net. Adică în medie domnul Roman a câștigat în 2007, ca și angajat al statului circa 15.000 de euro pe lună.

În aceste condiții mă întreb:

Mai poți tu, Florin Roman ca politician și mare liberal , să  aduci măcar în discuție situația salariilor profesorilor sau   medicilor ? Sau al oricărui angajat din România care lucrează la stat sau la privat pe un salariu de mizerie ?

Mai ai dreptul tu ca liberal să vorbești de pomeni electorale atunci când se pune problema majorărilor salariale ?

Știu, domnule Roman, veți spune că totul a fost legal și că ați meritat pe deplin acei bani !

Dar eu întreb ? Medicii, cadrele didactice și orice român care muncește în această țară nu merită ?

Ei ce să facă ? Să aștepte să vă cățărați voi la putere și să îi angajați prin rotație pe fiecare prin consiliile de administrație ale statului ?

Cu ei, ăștia mulți care nu sunt prieteni cu Atanasiu, cei  cărora acum le cereți votul domnule Roman. Cu ăștia ce facem domnule Roman ?

Iulian Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*