Meniu

Dacian Cioloș le poate da liberalilor lecții de ipocrizie

Când inundațiile făceau ravagii în România, din ușa palatului Victoria, Dacian Cioloș le spunea românilor că prezența lui printre oamenii năpăstuiți de soartă este inoportună. Că există oameni în ministere care se ocupă de astfel de situații și nu înțelege de ce ar trebui să se deplaseze și el în teritoriu.

Nici pe Iohannis nu l-au deranjat prea mult inundațiile . Omu’ era plecat mai tot timpul în concediu și nu se face s-o lași pe prima doamnă cu bronzu’ neterminat și să-i strici vacanțele pentru niște amărâți cu apa și noroiul până la gât. Mai ales că doamna era probabil stresată că-și poate pierde casa…Una din cele șase.

De aproape două săptămâni însă, Dacian Cioloș bate țara-n lung și-n lat fluturând prin fața românilor niște proiecte, care nu sunt altceva decât niște povești de pre-campanie electorală.

Dar nu…Cioloș nu este în campanie electorală !

Așa onest cum îl știm, Dacian Cioloș este doar preocupat de soarta țării, iar prezența liderilor PNL la astfel de întâlniri este pur întâmplătoare. Și nu are nicio legătură cu “mirosul de ciolan” pe care liberalii îl simt în prezența lui Cioloș.

Într-un fel îl înțeleg și pe Dacian Cioloș. Pe cine să trimită  să le trâmbițeze românilor marele proiect de țară, această “gogoașă tehnocrată” ambalată în „pungi cu sigla PNL” ? Oamenii de prin ministere, acești tehnocrați veritabili pe care Iohannis îi prezenta ca fiind salvatori ai neamului s-au refugiat pe la diverse partide ca să candideze. Vorba aia, să se pună la adăpost pentru următorii patru ani. La cât de epuizați au fost după inundații merită și ei patru ani de odihnă în Parlamentul României.

Așa onest și cinstit cum se pretinde a fi, Cioloș ne spune că el nu face politică. Ba chiar s-a arătat deranjat că liberalii se folosesc de imaginea lui pentru a-și face campanie. Cu toate acestea nu s-a sfiit să fie prezent în mijlocul liberalilor pentru a-și face “poze de familie” cu liderii acestui partid. Iar afișele liberalilor cu Dacian Cioloș au împânzit toată țara.

Tocmai de aceea cred că onest și cinstit din partea românilor ar fi ca din decembrie să-l lase pe Dacian Cioloș în „mocirla” în care s-a băgat singur. Așa cum la rândul lui i-a lăsat singuri pe românii care își strigau neputința din mocirla adusă de ape în casele lor.

Iulian Stroia






Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*