Meniu

Florin Roman îl “torpilează” pe Alexandru Pereș : Vinovați suntem și noi. Că noi îi votăm și noi îi trimitem acolo

Cu doar două săptămâni înaintea campaniei electorale tensiunile din cadrul alianței PDL-PNL din județul Alba încep să devină tot mai evidente. Florin Roman candidatul PNL la alegerile parlamentare din județul Alba lansează o „torpilă” înspre pedelistul Alexandru Pereș. Mai exact, Roman a  catalogat gestul senatorului Pereș din ședința de plen a Senatului, în care acesta a simulat prezența senatorilor în sală, ca fiind  “o rușine”. Alexandru Pereș deschide lista candidaților PNL  la Senat din județul Alba.

 Au degradat imaginea unei instituții etalon a statului român

“Din păcate cei care au populat acest Parlament au degradat undeva foarte jos imaginea unei instituții etalon a statului Român și din păcate ceea ce s-a întâmplat în sala de ședințe a Senatului este o rușine. Dar avem alegeri foarte curând și eu sper ca astfel de oameni să nu mai fie în Parlament. Vinovați suntem și noi . Că noi îi votăm și noi îi trimitem acolo. Va trebui să fim și noi mult mai atenți pe viitor, la oamenii pe care îi trimitem în Parlament”, a spus Florin Roman la postul local de televiziune Antena 1 Deva. Declarația vicepreședintelui CJ Alba vine ca urmare a imaginilor în care senatorul Alexandru Pereș a condus o ședință de plen cu zero parlamentari în bănci, iar la final a spus: ”Vă așteptăm mâine!”

A simulat o ședință în Camera Superioară a Parlamentului

Senatorul de Alba Alexandru Pereș a condus o ședință de plen de la Senat cu zero parlamentari în bănci, iar comicul situației a atins apogeul abia la final, când acesta a spus: Vă așteptăm mâine dimineata la 9.30 la declaraţii politice. Imaginile au fost publicate de cei de la Institutul de Politici Publice (IPP). Înregistrarea arată cum decurge o şedinţă de plen în care niciun senator nu este în bancă, iar la prezidiu sunt doar trei membri din conducerea instituţiei. Potrivit IPP, înregistrarea este de la şedinţa de plen din 24 octombrie.

 Florin Roman avea aceiași părere și despre alți PDL-iști din Alba Iulia, precum Hava sau Dumitrel  

Trebuie ca oamenii precum Hava, Dumitrel sau Pereş să plece! Sloganul Mircea Hava – Ion Dumitrel în Alba este: „nu putem, nu ştim, nu e treaba noastră”. Guvernarea PDL nu s-a terminat! Ea continuă în forţă la Alba şi la Alba Iulia. Hava şi Dumitrel sunt doi dintre oamenii care au făcut posibil să existe Boc, Udrea, Anastase. Ei şi-au dat girul pentru tăierile de salarii, închiderile de spitale, politizarea barbară în şcoli şi în toate instituţiile. Guvernarea celor doi în Alba continuă de 18 ani cu rezultate foarte asemănătoare cu ale lui Băsescu şi Boc: şomaj, cădere economică, risipă de bani! Chiar şi acum, petreceri cu scop electoral, făcute de cei doi, irosesc bugetul public!

Schimbarea e necesară la Alba, aşa cum a fost de dorit şi este şi la Bucureşti. PDL la Alba este un partid nereformat, încremenit, fără idei şi care a epuizat de mult aşteptările. PDL Alba, prin Hava şi Dumitrel, nu mai au ce oferi. Acum, că au dispărut de la Bucureşti „sponsorii” care le băgau bani în firmele de partid nu mai pot pretinde că fac nici măcar sensuri giratorii de 40.000 euro. A mai avea încredere încă o dată în Hava şi Dumitrel înseamnă a le da speranţe lui Boc şi Băsescu, că vor putea face o şmecherie … ca să vină să ne conducă din nou, ÎNCĂ patru ani! Aceşti oameni trebuie să plece, partidul lor trebuie să se reformeze şi, dacă nu poate, să dispară. PDL a devenit un simbol al trecutului şi un simbol al sărăciei. Alba nu mai are nevoie de Hava şi Dumitrel, ca să susţină o asemenea guvernare PDL, un asemenea mod învechit de a face politică „ declarație Florin Roman, Ziarul Unirea.

Iulian Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*