Meniu

Fără să clipescă, Cioloș “execută” sute de mii de români

Guvernul a atacat la CCR, legeea conversiei în franci elvețieni

Zeci de mii de familii de români așteaptă să le bată executorul la ușă. Cu mobila și  hainele strânse în mijlocul casei. Zeci de mii de copii trăiesc drama copilăriei lor: vor fi alungați din casele în care au copilărit, locul pe care îl numeau acasă. Este o dramă care îi va marca profund pentru toată viața.

Dar Cioloș sau familia lui nu are cum să înțeleagă acest lucru. Este greu să cobori la nivelul omului de rând care încearcă să construiască un viitor copiilor, muncind pe un salariu de mizerie, încercând să le ofere o viață decentă și un trai mai bun. Din poziția de prim-ministru, Cioloș a condus România mai bine de un an. N-a făcut nimic pentru ca românii să trăiască mai bine. Dar îi pedepsește ! Îi pedepsește pentru că au îndrăznit să spere că pot trăi mai bine. Pentru că au îndrăznit să creadă că își pot plăti ratele la bănci, pentru a le demonstra copiilor că și  familia lor le poate oferi condiții mai bune de trai.  Cu toate acestea, cu un tupeu incredibil, prin gesturi de “fată mare” Cioloș dă de înțeles că dacă liberalii vor, el n-ar avea încotro și va rămâne premier. Pentru Iohannis și Cioloș nu s-a pus niciodată problema dacă românii sunt de acord cu acest lucru.  Nici pentru liberali nu pare să conteze ce vor decide românii la alegeri. Își fac liste cu miniștri, secretari de stat și tot ce ține de aparatul guvernamental. Pentru că așa cum dă de înțeles Iohannis…îi va pune în fruntea meselor pline de bucate.

Astăzi, discutăm despre drama pe care o trăiesc sute de mii de români, “executați” de Cioloș fără să clipească. Văzând o astfel de decizie îndreptată împotriva a sute de mii de români, nu-mi rămâne decât să mă întreb: nouă celorlanți când ne vine rândul ?

Iulian Stroia

 « (Stirea precedenta)Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*