Meniu

Ovidiu Furdui: “ PNL Hunedoara a devenit un partid al jocurilor de culise. Îi vedem în față pe cei care “de mână” cu Bogdan Țîmpău au adus partidul pe marginea prăpastiei. Ei sunt cei mai vocali”

Primarul comunei Crișcior este convins că “puciul primarilor liberali” a fost confiscat de un grup de interese care vrea să pună mâna pe partid. “ Listele pentru alegerile parlamentare sunt dictate de un grup care din păcate nu are nimic de-a face cu liberalismul. Ultima săptămână mi-a demonstrat faptul că PNL Hunedoara a devenit un partid al jocurilor de culise. Primarilor liberali care ca și mine au crezut că acest partid le aparține le spun că s-au înșelat”, a spus Ovidiu Furdui.

La vremuri noi, tot… ei

Edilul din Crișcior este deranjat de faptul că în lupta pentru obținerea de locuri eligibile pe listele parlamentare sunt angrenați oameni care din punctul său de vedere trebuiau să facă “pasul în spate”. “În ultimii ani atât eu cât și colegii mei am criticat modul în care actualii parlamentari hunedoreni liberali au înțeles să facă politică, neglijând total relația cu cetățenii. Astăzi mi se spune că sunt buni și se așteaptă ca eu și colegii mei să spunem la fel. N-o să fac niciodată acest lucru și o să susțin în continuare că nu mai au ce căuta pe liste. Dacă PNL Hunedoara nu se poate delimita de acești oameni, atunci înseamnă că noi primarii nu am avut dreptate și nu am înțeles nimic din politică și ceea ce înseamnă  relația corectă cu cetățeanul.  Eu știu un singur lucru. Că, nouă primarilor PNL nu ne-au adus voturi  Dorin Păran, Bogdan Țîmpău sau Carmen Hărău. Deci ne putem lipsi de ei și de politica lor”, a spus Furdui.

Cum le-a dat Florin Roman cu flit puciștilor

Comisia formată din primarii liberali care au adus cele mai multe voturi pentru partid cu rolul de a valida candidații pentru alegerile parlamentare și ordinea pe listă a fost desființată. Practic, “albanezul” Florin Roman, interimar la conducerea PNL Hunedoara a decis să mărească numărul celor care fac parte din această comisie, astfel încât să dilueze influența primarilor puciști în validarea listelor. “ Se fac tot felul de jocuri astfel încât listele parlamentare să iese cum vor ei. Sondajul de care se vorbește este doar <praf în ochii credulilor>. Listele se fac în spatele ușilor închise. Pentru noi primarii liberali care am crezut însă în reformarea acestui partid prea puțin contează acest lucru. Dacă își fac listele singuri atunci să își câștige singuri mandatele.

Cel mult doi deputați și un senator

În opinia primarului din Crișcior, la alegerile din decembrie PNL Hunedoara poate obține cel mult două mandate de deputat și unul de senator. “ Faptul că la această dată liberalii hunedoreni pot spera la cel mult două mandate de deputat și unul de senator, asta arată rezultatul polticii duse de cei care astăzi își spun lideri. Îi vedem pe la posturile locale de televiziune sau prin conferințe de presă.  Și totuși, tot ei ne spun că nu noi avem dreptate. Atunci dacă consideră că acest partid este al lor și pot să facă ce vor cu el să și-l păstreze. Noi primarii liberali, atâți câți am mai rămas știm ce avem de făcut”, a spus Furdui.

Iulian Stroia

 

 

 

 

 « (Stirea precedenta)
(Stirea urmatoare) »Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*