Meniu

ATENȚIE ! Spitalul municipal din Hunedoara este o adevărată BOMBĂ BIOLOGICĂ !

Din incompetență sau nepăsare, Nicușor Ștefan, finul lui Arion, numit manager la Spitalul municipal Hunedoara, ignoră avertismentele medicilor privind transportul cadavrelor, mâncării și a bolnavilor cu același lift !

Practic, la ora actuală, în spitalul municipal Hunedoara mai funcționează doar două lifturi din cele opt existente. Astfel, circuitul bolnavilor, al personalului medical, al hranei și al celor decedați se realizează în condiții de pericol bacterologic extrem !

Culmea, deși medicii i-au atras atenția managerului-manelist Nicușor Ștefan privind riscurile enorme la care se supun cei care circulă cu aceste lifturi, care se pot transforma în adevărate bombe cu risc biologic ridicat, finul lui Arion ignoră aceste avertismente !

Interesant este și faptul că spitalul municipal Hunedoara avea constituit un fond de rezervă de 20 de miliarde de lei vechi, cu care s-ar fi putut rezolva problema celor șase lifturi defecte ce necesită înlocuire ! De fapt, se pare că banii s-au EVAPORAT !

Mai mult, potrivit unor medici rufele și lenjeria de pat din spitalul municipal Hunedoara provenite de la secția CONTAGIOȘI sunt spălate la un loc cu cele provenind de pe alte secții încălcându-se grav normele de igienă spitalicească.

Să nu uităm la ca spitalul municipal Hunedoara, în urmă cu doi ani, au murit doi bebeluși în condiții mai mult decât suspecte !

Tiberiu Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*