Meniu

Un polițist local spune cu subiect și predicat cum Viorel Arion a generat în jurul său un adevărat sistem mafiot

Raul Scurtu, candidat pe listele PSD în Consiliul Local Hunedoara spunea în urmă cu trei săptămâni că a fost amenințat și urmărit de către un polițist local, care în numele lui Viorel Arion i-a cerut să se retragă din competiția electorală. Dacă inițial Raul Scurtu a declarat că a dus această probă la DGA și că așteaptă ca ancheta să se desfășoare, astăzi hunedoreanul a făcut publică înregistrarea audio. În această înregistrare, polițistul local Vasile Sava spune cu subiect și predicat cum Viorel Arion a generat în jurul său un adevărat sistem mafiot.

La Hunedoara, Arion se crede “capo di tuti capi”

Viorel Arion confundă funcția de primar cu cea de golan sau și mai grav edilul municipiului Hunedoara se crede “capo di tuti capi”. Cel puțin asta dă de înțeles un polițist local din primăria municipiului Hunedoara, care într-o discuție purtată cu Raul Scurtu spune că a fost trimis de Arion pentru a-l atenționa că s-ar putea să pățească unele lucruri dacă nu se retrage din competiția electorală. Ca exemplu, pentru ca Raul Scurtu să priceapă despre ce este vorba, Vasile Sava  îi explică că un om de afaceri din Hunedoara va fi distrus de oamenii lui Arion. “Pe Bozgoru’ o să-l distrugă. Pe Bozgoru care vorba aia e pe p..a lui. Într-o săptămână e ANAF-ul la el…îl curăță. Că știe în ce parte e. Și voi ați fost filmați….

 Vasile Sava: O să ai putere, nu o să mai fii un caca-maca

 Dacă Raul Scurtu ar fi răspuns pozitiv cererilor venite din partea primarului, polițistul local  îi promitea că va avea asigurată protecția și toate ușile îi erau deschise. “O să ai putere, nu o să mai fii caca-maca. O să fii protejat, o să ți se deschidă ușile.Nu, nu glumesc. Altfel o să ai probleme. Ascultă ce îți spun”, a concluzionat Sava.

 

În loc de concluzie:

Ascultând înregistrarea audio nu poți să nu îți pui o serie de întrebări:

  1. Este posibil ca polțistul local să-l fi urmărit pe Raul Scurtu câteva zile și să-l amenințe doar pentru că așa a crezut el că e bine ?
  2. A fost „călcat”  Bozgoru’ (Ovidiu Luca n.r) de ANAF ? Pentru că există persoane care confirmă spusele polițistului
  3. Amenințarea cum că Raul ar fi fost urmărit și filmat confirmă faptul că de la începutul campaniei electorale staff-ul lui Dan Bobouțanu a spus în nenumărate rânduri că sunt urmăriți și filmați peste tot de oamenii lui Arion ? Unul dintre aceștia fiind fratele ginerului primarului.
  4. Cu excepția lui Viorel Arion( căruia Sava i-a rostit numele) cine sunt ceilalți oameni importanți pe care polițistul local spunea că Raul Scurtu i-a supărat

Iulian Stroia

ÎNREGISTRAREA AUDIO AICI :

Viorel-Arion-5-794x529






Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*