Meniu

Ovidiu Bălan, „îngenuncheat” de “hiene liberale”

În genunchi… Îngenuncheați de o conducere liberală județeană constituită într-un grup infracțional(catalogarea aparține procurorilor) și o conducere liberală locală care i-a tratat cu dispreț și aroganță. Așa îi găsea acum patru ani, Ovidiu Bălan pe locuitorii municipiului Orăștie la preluarea mandatului de primar. Vreme de 12 ani locuitorilor acestui oraș liberalii le-au spus că mai mult decât au făcut ei nu se poate. Că acest oraș este sărac și lipsit de perspectivă. Dar nu din cauza lor…din cauza altora.

În cei patru ani în care a condus primăria, liberalii au încercat în nenumărate rânduri să-l îngenuncheze pe Ovidiu Bălan. Așa a condus primăria, Ovidiu Bălan. Luptându-se pentru fiecare proiect cu un consiliul local ostil, unde liberalii prin numărul lor, vroiau să facă …legea.  Cu toate acestea pe Ovidiu Bălan, locuitorii municipiului Orăștie nu l-au auzit plângându-se. A dovedit că este bărbat și că mai mult decât orice își dorește să facă ceva pentru această comunitate. În patru ani, Ovidiu Bălan a făcut cât n-au făcut liberalii în 12 ani pentru acest oraș. Dar și mai important, Ovidiu Bălan a reușit să le redea orăștienilor …speranța.  Speranța că acest oraș nu poate rămâne sărac și lipsit de perspectivă la infinit.

La jumătatea campaniei electorale, “hiene liberale” încearcă din nou să-l îngenuncheze pe Ovidiu Bălan . Sunt liberali care cred probabil că familia unui primar poate fi  “ cârpa lor de șters pe jos” și că politica poate fi dusă într-o zonă plină de “zoaie” . Ceea ce nu înțeleg însă liberalii este că spre deosebire de ei, Ovidiu Bălan și  dacă ar fi în “ genunchi” i-ar putea privi pe orăștieni în ochi. Tocmai de aceea, sunt convins că dacă locuitorii municipiului Orăștie și-ar ști “primarul în genunchi”, l-ar ridica “de jos” și i-ar spune: Nu fi necăjit pentru că împreună vom merge mai departe.

Iulian Stroia(Stirea urmatoare) »Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*