Meniu

O înregistrare video “aruncă în aer” alegerile locale din Hațeg

O înregistrare video filmată „pe ascuns” aduce grave acuzații primarului din Hațeg, Marcel Goia . Conform celor spuse de un locuitor al Hațegului, care pretinde că este un lider al unui cartier de rromi din oraș, acesta dezavuează faptul că Marcel Goia pregătește fraudarea alegerilor. Înregistrarea video a fost trimisă redacției “VOCEA STRĂZII” care a făcut-o publică. În replică, viceprimarul orașului Hațeg, Viorel Demian a declarat pentru publicația respectivă că totul este o minciună.

 300 de lei votul de persoană

Alin Andrioni, candidatul ”Partidului Verde” la Primăria orașului Hațeg, acuză actuala conducere a orașului Hațeg că pregătește fraudarea alegerilor. Drept dovadă acesta a trimis la redacția VOCEA STRĂZII din Valea Jiului o înregistrare video în care o persoană din Hațeg spune că Marcel Goia ar da bani famililor nevoiașe din oraș pentru a obține voturi în schimb.  ”Primarul… dar nu mai spui la nimeni, i-a zis… Ioane, vii la mine și în fiecare plic îți bag câte 300 de lei să le dai la țigani să vină (neinteligibil). Eu îs mai tânăr în familie și eu comand. (…) C-urile noastre, că sunt două blocuri de țigani, 100 și ceva de oameni face ce zic eu, că eu sunt șeful. Și le spun așa frumos: tu votezi cu ăla, tu cu ăla… Eu, pentru 3 milioane de persoană… nu mă lasă numărul de la picior. (…) Vicele cu Goia i-au dat la Ion peste 180 de milioane cash că o votat atunci și și-a băgat banii în apartament”, povestește bărbatul, neștiind că este filmat cu o cameră ascunsă.

Andrioni spune că va duce aceste dovezi la DNA

După cum a declarat publicației respective, candidatul Partidului Verde spune că va duce aceste dovezi oraganelor de anchetă. “ Eu voi depune aceste dovezi și la poliție și la DNA. Nu e posibil să continuăm ani la rând într-o asemenea manieră în campania electorală”, a declarat, pentru Vocea Străzii, Andrioni.

Iulian Stroia

 

 


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*