Meniu

LA HAȚEG BALANȚA ÎNCLINĂ ÎN FAVOAREA LUI NICOLAE TIMIȘ

După patru ani la “cârma” orașului, Marcel Goia se prezintă în fața electoratului “gol de conținut” și fără gram de viziune

Alegerile electorale din Hațeg vor produce cu siguranță schimbarea de care acest oraș are nevoie. Prezentat hațeganilor de Mircea Moloț, Mariana Câmpeanu și Dan Radu Rușanu ca fiind “ultima descoperire în materie de administrație locală”, Marcel Goia riscă să devină, la fel ca și mentorii săi, o amintire neplăcută pentru cei care au crezut în “vrăjelile” spuse în urmă cu patru ani de liberali. O analiză a “înfăptuirilor mărețe” realizate în cei patru ani de mandat de Marcel Goia te poate duce cu gândul că de fapt, Mircea Moloț nu a făcut altceva decât să atașeze administrației locale din Hațeg o “frână de mână” pe care a gravat numele lui Marcel Goia .

Marcel Goia, agent electoral pentru Nicolae Timiș

Să vii în campania electorală și să tot rostogolești în fața electoratului  ca și realizări  proiectele demarate de Nicolae Timiș ce ți-au fost lăsate cu finanțarea aferentă“ la cheie” pe birou, este dovada că în patru ani tu, Marcel Goia nu ai făcut aproape nimic în acest oraș. Asta pentru că orice locuitor onest și informat al orașului Hațeg știe că realizările cu care se poate “împăuna astăzi” administratorul orașului Marcel Goia nu depășesc nivelul unui administrator de scară  bloc care se poate mândri că în patru ani a zugrăvit scara și a schimbat becurile care s-au ars.  Tocmai de aceea, înclin să cred că prin prezentarea proiectelor lui Nicolae Timiș ca fiind proprile realizări, Marcel Goia nu face altceva decât să-i facă campanie electorală lui Nicolae Timiș. Adică le reamintește locuitorilor din Hațeg realizările administrației locale conduse de Nicolae Timiș.

Despre proiectele de viitor pentru atragerea de fonduri europene, Marcel Goia nu suflă un cuvânt

În general, când vorbește de fonduri europene, Marcel Goia candidatul liberal la Primăria Hațeg face referire la finanțările europene atrase în mandatul lui Nicolae Timiș. Asta în timp ce despre proiectele europene pe care edilul Marcel Goia ar urma să le depună în acest an nu suflă nicio vorbă.  În aceste condiții nu poți să nu te întrebi ce a făcut Marcel Goia în ultimii patru ani, dacă acum în campania electorală nu poate prezenta hațeganilor cel puțin trei proiecte europene la care s-a lucrat și urmează să fie depuse pentru a obține finanțare. Tocmai de aceea, pentru mine  este evident faptul că Marcel Goia nu a înțeles încă cât de importante sunt aceste fonduri pentru o comunitate precum cea din Hațeg, deși în patru ani nu a făcut altceva decât să cheltuie banii europeni atrași de administrația locală condusă de Timiș.   Cu toate acestea, candidatul PNL, Marcel Goia se plânge că fostul edil l-a lăsat cu datorii. O asemenea logică mă duce cu gândul la faptul că Marcel Goia “nu vede pădurea de copaci”. Să ajungi să critici o administrație locală care a adus într-un orășel precum Hațegul aproximativ 30 de milioane de euro fonduri europene că ți-a lăsăt câteva milioane de lei datorii asta sfidează orice logică.

Sondajele sunt favorabile lui Timiș

Pe surse, un sondaj electoral efectuat de liberali în ultima perioadă îl dă ca favorit în competiția electorală pe Nicolae Timiș. Din punctul meu de vedere o asemenea informație nu face altceva decât să confirme sondajul PSD, efectuat anul trecut în luna decembrie, când Nicolae Timiș avea cu șase luni înaintea campaniei electorale doar patru procente în urma lui Marcel Goia. Și asta în condițiile în care în orașul Hațeg nu se vorbea măcar despre o candidatură a lui Timiș la primărie. Tocmai de aceea cu siguranță anunțul lui Nicolae Timiș privind candidatura sa a adus din nou în atenția electoratului  posibilitatea ca Nicolae Timiș să preia conducerea Primăriei Hațeg. De aici probabil și rezultatul sondajului efectuat de liberali.

Iulian Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*