Meniu

HUNEDOARA : Acuzațiile la adresa oamenilor lui Arion “curg gârlă”

Radu Popoviciu,  “mâna dreaptă a primarului” acuzat de un hunedorean  că umblă cu cealaltă mână” prin „buzunarele taximetriștilor”

 Municipiul Hunedoara a devenit în ultimii patru ani “vaca de muls” a unor personaje care gravitează în jurul primarului Arion. O spun  hunedorenii care constată că nu există instituție publică aflată în subordinea primăriei unde șef să nu fie o rudă a primarului. O spun unii administratori de firme private care au constatat pe “pielea lor” că nu poți să faci o investiție în acest oraș fără a avea acceptul primarului sau a personajelor care roiesc în jurul primarului. Sau și mai important trebuie să ai grijă să nu deranjezi pe cine nu trebuie.

Radu Popoviciu  un fost PDL-ist care nu s-a sfiit să lase un copil cu “ochii-n soare”

 Fost „atârnător” prin PDL,  sub titulatura de șef birou parlamentar la cabinetul deputatului PDL Viorel Arion , Radu Popviciu a ajuns celebru în urma scandalului cu taberele sociale. Atunci a fost trimis de PDL gratis la mare, în locul unui copil aparținând unei familii nevoiașe. N-a avut niciun sentiment de vinovăție și s-a distrat copios alături de alți PDL-iști trimiși de partid în locul copiilor cu probleme sociale.  Astăzi pozează în “Fecioara Maria”,  atârnând pe o funcție de director în Primăria Hunedoara și cu ocazia evenimentelor organizate de Viorel Arion împarte daruri copiilor care provin din familiile nevoiașe. Cu toate că ecoul acelor evenimente s-a stins demult, am făcut această precizare pentru a scoate în evidență două lucruri:

 • Radu Popoviciu are o strânsă legăură cu Viorel Arion fiindu-i “slugă credincioasă” încă de pe vremea când acesta era deputat PDL
 • Cât de jos este caracterul acestui personaj care nu s-a sfiit să ia  “pâinea de la gura” unui copil nevoiaș

Radu Popoviciu vrea să pună monopol pe Hunedoara”

Timpul a dovedit însă că vremea găinăriilor făcute când era tânăr PDL-ist a trecut, iar acum Radu Popoviciu pare să aibă mai multe pretenții de la el. Adică sub aripa ocrotitoare a lui Viorel Arion, Popoviciu speră să treacă la un alt nivel: afaceri în stil mare cu taxiuri.  Cel puțin, asta dă de înțeles un hunedorean care într-o înregistrare audio povestește cum Radu Popoviciu, director în cadrul primăriei conduse de Viorel Arion încearcă să pună monopol pe ceea ce înseamnă servicii de taximetrie în municipiul Hunedoara. Interesant este faptul că deși această înregistrare a fost făcută publică în spațiul virtual, până acum directorul primăriei, Radu Popoviciu nu a dat nicio dezmințire. Acest fapt mă face să cred că  probabil Popoviciu crede că asta scrie în fișa postului de director și de asta este plătit de hunedoreni. Redăm mai jos stenograma înregistrării audio:

STENOGRAMA ÎNREGISTRĂRII AUDIO :

-Radu Popovici vrea să pună monopol pe Hunedoara. Cu taxiurile lui. Toate care sunt cu ADU în afară de firmele Corvin Taxi, Mobil și Turbo alte firme nu mai vrea să se facă în orașul Hunedoara

– Deci el, personal este cu Corvin Taxi. Demonstrat oricând vrei să mergi la primărie, toate autorizațiile de taxi sunt luate de Radu Popoviciu. Să-ți spun și de ce toate au ADU( număr de înmatriculare n.r)

 

 • A avut Dustler-ul cu numere roșii, pe care automat și-a pus Taxi Corvin, deci nu a avut pe autorizație numărul de mașină și totuși a avut autorizație. De ce oare ?
 • O singură mașină este cu 87 ADU care nu mai este a lui, dar restul sunt ale lui. Dani Vicol a spus chestia asta
 • Nicio firmă de taxi în Hunedoara nu mai poate să-și facă un sediu sau o firmă pentru că Radu Popoviciu a pus monopol. De ce ?
 • Radu Popoviciu este mâna dreaptă a domnului Arion, primarul Hunedoarei
 • DE CE OARE SE FACE MONOPOL PE HUNEDOARA ?
 • Eu am depus la primărie pentru o firmă de taxi, pentru un prieten de-al meu Gabi care a vrut să-și facă firmă de taxi, dar la licitația pentru spațiu care este la Policlinica cu plată au venit doi licitanți : Radu Popovici și Sebi care are firma de taxi Corvin. Încă nu a fost făcută licitația s-a depus doar Caietul de Sarcini
 • Nu știu să spun exact, dar la primărie se interpretează, Iustina soția lu’ Gabi a făcut Caietul de Sarcini și la un moment dat i s-a spus că mai sunt doi licitanți. Dintr-o dată
 • Ea când a depus cererea nu a fost decât ea singură, după care au mai apărut doi licitanți în spațiul de la Policlinica cu plată.
 • Radu Popovici fin cu Sebi de la Corvin Taxi o încercat să bage strâmbele
 • De ce ? Să liciteze mai mult ca spațiul respectiv să rămână la 150-200 de milioane și Gabi să plătească banii respectivi. Adică concurența. De ce ?

Iulian Stroia

 

 






Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*