Meniu

Hunedoara, sub asediul derbedeilor lui Arion

Ceea ce se întîmplă în aceste zile în municipiul Hunedoara are conotații mafiote. Disperat că pierde alegerile, Viorel Arion nu se dă în lături de la nimic. De la începutul campaniei electorale, gașca de derbedei condusă de fratele ginerelui acestuia nu fac altceva decât să ducă un război de intimidare asupra echipei lui Dan Bobouțanu.

Oamenii sunt urmăriți peste tot, sunt filmați sunt sunați și amenințați. Unei persoane aflate pe lista de consilieri PSD i s-au tăiat cauciucurile mașinii în parcare, Raul Scurtu a fost invitat să se retragă promițându-i-se că “o să fie bine”, iar persoanele văzute în apropierea lor sunt contactate de gașca de gorile asmuțită de Arion.

Aceeași gașcă l-a amenințat pe distribuitorul ziarului “Vocea Hunedoarei” să nu mai pună piciorul în oraș dacă mai distribuie ziarele.

Există deja mai multe plângeri penale, însă se pare că Arion este dispus să riște chiar libertatea fratelui ginerelui care nu realizează că ceea ce face este de natură penală.

Am fost astăzi, martorul unei scene în care fratele ginerelui lui Arion l-a lovit cu mașina pe Raul Scurtu care, cu nervii la pământ, s-a proptit în fața mașinii acestuia încercând să-i blocheze plecarea până la sosirea echipajului de Poliție. În mașină cu el se mai aflau doi derbedei care râdeau și vorbeau la telefon. În momentul în care au văzut echipajul de Poliție au demarat în trombă lovindu-l pe Raul.

Ceea ce nu înțelege Arion este că nu terorizând niște oameni câștigi alegerile. Astea sunt faptele cu care te lauzi pe afișele electorale ? Nu te gândești că acești oameni au familii ? Că au început să se teamă pentru ei și pentru copiii lor? Pe tine te-a amenințat cineva Arioane ? Umblă cineva după tine și oamenii tăi ?

Eu  sunt sigur că nu.

Și mai cred ceva. Cred că ți-e teamă că Bobouțanu va câștiga și va deschide dulapurile în care ai contractele cu grupul tău de interese. Ți-e teamă să nu se afle care sunt în realitate faptele tale.

Ce urmează, Arioane ? Corecții fizice ? Eu cred că acolo se va ajunge.

Totuși eu zic că cel mai bine e să execuți toată echipa lui Bobouțanu. Să ieși cu derbedeii tăi în stradă și să le dai cartuș. Și lor și tuturor hunedorenilor care au curajul să spună că nu te votează.  Apoi să-ți vezi mai departe de îmbogățirea ta, a neamurilor tale, a partenerilor tăi de afaceri și bineînțeles a familiei Hărău.

Tiberiu Stroia






Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*