Meniu

Cazacule, sărăcia nu e o virtute !

Încet, încet, în 12 ani de mandat Florin Cazacu a reușit să le inducă brădenilor ideea că s-au născut să fie săraci. Că orașul lor e blestemat, sortit să fie mizerabil, să aibă un spital cu aparatură învechită sau că iarna trebuie să înghețe de frig în apartamente până se miluiesc ăia din Guvern să le dea bani de păcură.

Nu există nicio îndoială că Bradul a înregistrat o cădere dramatică pe parcursul celor trei mandate obținute de Florin Cazacu. Un primar lipsit de viziune, de dorința de a face ceva pentru oamenii care-l aleg, un personaj incompetent care a transformat acest oraș într-un ghetou în care fiecare își mestecă sărăcia, așteptând să moară capra vecinului.

Și culmea, de 12 ani, Florin Cazacu continuă să rostogolască în mintea brădenilor aceleași minciuni care au început să capete nuanțe de adevăr. Proiectele din mandatul trecut apar nonșalant ca promisiuni pentru noul mandat. Problema căldurii nu e și problema lui, alții sunt de vină pentru asta.

De altfel, pentru orice problemă majoră cu care se confruntă Bradul, Cazacu găsește vinovați oriunde, în timp ce el pozează într- un biet primar făcător de promisiuni.

Iar brădenii îl cred și îl votează pentru că primarul Cazacu i-a învățat că a fi sărac e o virtute și că e bine să-i lăsăm pe alți primari să muncească, să dezvolte orașele sau comunele lor, iar ei, brădenii, să se laude cu mizeria și sărăcia și să o ridice la rang de cinste.

Tiberiu Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*