Meniu

Toți banii hunedorenilor

Adunată leu cu leu, suma pe care cetățenii municipiului Hunedoara o achită la bugetul local este puțin peste nouă milioane de lei. Pe stil vechi, 90 de miliarde. Ăștia sunt banii cu care hunedorenii, prin plata impozitelor pe apartamente, contribuie la bugetul local.

Ei bine, toți acești bani ajung în buzunarele familiei Hărău. În fiecare an, autointitulata „deputata hunedorenilor”  încasează prin firma Proserv două milioane de euro pentru servicii de curățenie. Adică toți bani hunedorenilor. Și, atenție ! Dacă ar fi să luăm la bani mărunți acest contract s-ar putea să constatăm că aceste nouăzeci de miliarde de lei vechi nu sunt suficiente ! Și că Arion mai caută și prin alte compartimente bugetare pentru a plăti serviciile coanei Leonora !

Păi frate, în condițiile în care le iei oamenilor ăstora toți bani, nici nu mă mir că-i numești “hunedorenii mei!”.

Dar goana după bani a familiei deputatului Hărău nu se oprește aici. În cei trei ani de când doamna” a intrat în politică, averea acestei familii a cunoscut o creștere fără precedent. Și, așa cum v-ați dat seama, sursa de îmbogățire au fost banii publici. Peste 40 de milioane de euro încasate în trei ani.

Cu siguranță nici Mircea Moloț nu se aștepta ca “elevul” său să-l depășească în asemenea hal ! Și cu siguranță “hunedorenii ei” vor avea grijă să o mențină în politică. Nu de alta, dar ar fi păcat ca un oraș atât de sărac să nu aibă măcar un multimilionar în euro !

Tiberiu Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*