Meniu

Florin Cazacu, primarul „nu se poate”

De 12 ani, primarul Bradului, Florin Cazacu nu face altceva decât să le bage în cap brădenilor că în acest oraș nu se poate face nimic.

De 12 ani, Cazacu îi tine pe moți, în genunchi, cu mâna întinsă la porțile Guvernului ca să primească subvenții la păcură motivând că nu se poate face nimic altceva. Interesant, în urmă cu câțiva ani, au existat niște investitori care i-au oferit lui Cazacu o soluție. Însă acesta s-a făcut că plouă și a preferat să-și țină oamenii în genunchi.

De 12 ani, Cazacu le spune navetiștilor care pornesc dimineața la trei la muncă și ajung acasă seara la opt, că în Brad nu se pot face locuri de muncă pentru că nu vin investitori. Culmea, peste tot în județ apar investitori. La Orăștie de curând 450 de locuri de muncă, la Deva peste 1.200 în trei ani. Numai la Brad, ați ghicit, nu se poate !

Au trecut 12 ani și Bradul arată la fel. Sărăcie, șomaj, drumuri neasfaltate, locuințe lipsite de canalizare și tineri care fug cât văd cu ochii din acest oraș aflat în agonie. Iar Florin Cazacu continuă să spună mereu că… nu se poate !

Cu toate astea există sute de orașe mici în țară care s-au schimbat cu totul accesând bani europeni. De altfel, dacă Cazacu s-ar uita peste gard în comuna Crișcior, ar fi văzut cum milioane de euro au fost atrase de primarul Ovidiu Furdui pentru a moderniza o comună ! Adică acolo se poate !

De fapt, în acești 12 ani, Florin Cazacu nu a făcut nimic pentru că nu știe, nu vrea sau pur și simplu…nu poate.

Cine știe, poate anul acesta, atunci când Cazacu le va cere moților să-l voteze aceștia îi vor spune același lucru . Adică “nu se poate!”« (Stirea precedenta)Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*