Meniu

Cioloșe, fă-te nene că lucrezi !

Au trecut aproape trei luni de la învestire și e imposibil să găsești un proiect major, un proiect de țară, lansat la apă de guvernul Cioloș. O fi ghinion, nu zic nu, dar stă poporul și se zgâiește toată ziulica la guvern iar ăștia nu fac altceva decât să arunce cu invective. Am aflat, în astea trei luni, de la tehnocrații lui Cioloș, că suntem un popor care pretinde mai mult decât face și colac-peste pupăză suntem și a dracu’ de leneși.

În rest nimic. Adică a mai venit ministrul Transporturilor și a șters de pe hartă niște autostrăzi ca să deseneze altele, în timp ce premierul Cioloș mai cugetă dacă să țină cont de vocea “tinerilor frumoși și liberi” care urlau că vor alegeri în două tururi de scrutin. Când de fapt această doleanță a “Străzii” trebuia să fie printre primele măsuri pe care acest guvern trebuia să le adopte. Mai ales că nu costa nimic în sensul în care nu necesita bani de la buget sau negocieri dure cu FMI-ul ori Comisia Europeană.

Însă Cioloș a preferat să facă jocul ipocrit al liberalilor, care alături de PSD au reparafat vechea lege electorală impusă de PDL, și care acum mimează că au descoperit democrația.

Evident că “Strada” avea dreptate când cerea alegeri în două tururi de scrutin și la fel de evident este că pe Cioloș îl doare la bască de asta. Iar faptul că “tinerii frumoși și liberi” nu mai generează un fenomen de stradă, demonstrează că în noiembrie “s-a călcat” pe cadavrele a 63 de tineri doar pentru ca Iohannis să aibă „guvernul lui”.

Un guvern care muncește în același ritm în care “neamțul” vorbește.

Tiberiu Stroia(Stirea urmatoare) »Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*