Meniu

Oare ce crede strada despre “deputatul panseluță” ?

Mustind a impostură, incapabilă de autoevaluare, deputatul Carmen Hărău s-a trezit (pentru a câta oară ?) cotocodăcind aiurea de pe grămada de bani, sfidând o Hunedoară aflată în comă profundă.

Printr-o postare publică, cea care se erijează în “deputata hunedorenilor” are tupeul de a se identifica cu zecile de mii de români care protestează în stradă și de a critica sistemul din care, culmea, și ea face parte !

Citind postarea nu pot să nu mă întreb ce ar răspunde deputatul Carmen Hărău dacă “strada” ar întreba-o: e adevărat că în urmă cu trei ani ați luat apărarea ministrului-pușcăriaș Relu Fenechiu, cerând colegilor liberali să-l apere de Justiție, motivând că “haita trebuie să fie unită” ? Ce mai face astăzi, “haita” domna deputat ? Nu cumva e îmbrăcată în cojoc de oaie ?

Ar fi interesant cum ați explica străzii de ce ați refuzat să votați cercetarea penală a deputatului PSD Ion Stan . E adevărat, atunci făceați parte din “haita” cea mare numită USL…

Și pentru că tot vă identificați cu „Hunedoara noastră” ne puteți spune câți hunedoreni, exceptându-l pe partenerul de afaceri al primarulului Arion, își construiesc astăzi un hotel și un restaurant ?

Cât vor costa cele două construcții doamna deputat ? Două, trei milioane de euro ?

Apropo, de afaceri, enumerați alți întreprinzători din municipiul Hunedoara, care au reușit, asemeni dumneavoastră, să obțină, într-un singur an, contracte cu statul în valoare de 40 de milioane de euro. Și culmea, cum dracu’ se face că plouă cu contracte peste firmele familiei dumneavostră doar acum de când sunteți deputat ? Nu credeți că chestiile astea “put a Moloț”, omul pe care îl apărați pe toate posturile de televiziune ?

Cum e să încasezi, în trei ani, șapte milioane de euro de la Primăria Hunedoara pentru servicii de salubritate iar orașul să arate ca o budă ? Puteți număra, fără regrete, banii încasați de la “hunedorenii dumneavoastră” ? Că doar nu-i dă primarul Arion din buzunarul lui !

Confruntați aceste întrebări cu opinia străzii și poate înțelegeți că ar fi timpul, așa cum ați recunoscut-o de altfel, să plecați acasă, împreună cu toți penalii pe care îi apărați.

Tiberiu Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*