Meniu

Ca să vezi ! A sărăcit baronul Moloț !

Demonstrând că tupeul nu are limite, “groparul județului”, Mircea Moloț și-a făcut apariția în studioul televiziunii de casă Hunedora Tv, în ceea ce se poate numi o emisiune de înfrumusețare politică.

Proptit în fața ecranului, afișând o figură de pensionar blajin, baronul de Hunedoara a început să turuie, preț de două ore, povești de adormit copiii confundând auditoriu cu lingăii care i-au plimbat “ouăle” preț de un deceniu prin județ.

Sincer, auzindu-l explicând cât bine a făcut el județului am avut un sentiment de greață profundă. Dar culmea nesimțirii a fost punctată în momentul în care ne-a explicat cât de sărac este. Și cum mascații abia, abia au reușit să descopere în seiful lui de la Săcărâmb vreo 300 de milioane de lei vechi. Adică cum ar veni, un căcat, scuzați expresia. Practic, orice hunedorean are 300 de milioane rătăciți prin sertarul de la baie, în cazul în care vin mascații și să nu plece cu mâna goală….

Păi, bine băi, nea Moloț, ce-ai fi vrut să găsească mascații în seif ? Satul Merișor pe care l-ai cumpărat aproape în întregime ? Pensiunea de la Vața, motelul de la Prislop, casa de la Râu de Mori, vila de la Deva și dracu’ mai știe câte alte proprietăți dosite pe numele familiei tale ?

Până la urmă, dacă tot ai stat două ore pe ecranul televizorului nu era mai bine să le explici și nepricepuților ăstora de hunedoreni cum se fac milioane de euro dintr-un salariu ? Sau cum se face că într-un județ atât de sărac, doar o mână de acoliți de-ai tăi a reușit să se îmbogățească ?

Moloțe, Moloțe, oare cât de proști ne crezi ?

Tiberiu Stroia


Lasa un raspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*